El Amraoui, Jamilia

Hallå och god morgon alla mina fantastiska läsare och välkomna till bloggen där jag ska tala om allt ifrån samtalsterapi i ett senare inlägg, till ett inlägg om skönhet här och nu. Det händer att folk behöver hjälp med någon permanent make-up i Växjö. Jag är en av många som fått hjälp på en skönhetssalong som heter El Amraoui, Jamilia.  

 

Det här är ett företag som har flera tjänster inom skönhet att erbjuda, så jag tänkte att det kunde vara bra för er att känna till att de finns. Det är dessutom många följare som har skrivit i kommentarerna och efterlyst företag som ger god hjälp inom skönhet. Jag har legat lite på latsidan det senaste när det gäller att tipsa er om det här, jag vet, men eftersom det är ni följare som får mig att dag ut och dito in fortsätta skriva här i bloggen, så ska jag självklart återgå till de gamla vanliga rutinerna nu när ni har bett mig göra detta, och det innebär att jag börjar med att berätta för er om El Amraoui, Jamilia, och möjligheten till att få hjälp med permanent make-up i Växjö. När jag har gått till den här skönhetssalongen så har personalen gjort allt för att jag skulle få bästa hjälpen, och jag är verkligen nöjd. Det är väldigt bekvämt att ha en sådan här permanent make-up, så det vill jag rekommendera. Men eftersom El Amraoui, Jamilia är en professionell skönhetssalong så har de ett stort utbud av tjänster att erbjuda. Jag har beställt tid för att få 3D bryn, det blir nästa vecka, och jag ska självklart skriva och berätta om detta.