En trevlig butik som säljer ljus

Hej och välkomna hit till bloggen. Idag ska jag skriva en hel del inlägg hade jag tänkt mig om alltifrån samtalsterapi till shopping. Jag ska börja att berätta om en riktigt trevlig butik som jag har besökt flera gånger. Ljusstöpet i Laholm heter denna butik, och dit ska man bege sig om man är intresserad av deras ljusförsäljning i Laholm. 

 

Jag tycker om ljus och ljusdekorationer och inredning. Det höjer stämningen hemma med ljus. Nu går vi mot den mörkare årstiden och då är det viktigt för mig att få tända ljus runtom i lägenheten när jag kommer hem från jobbet. Jag brukar åka till Ljusstöpet i Laholm eftersom de har så många fina ljus att välja på. Ibland är det svårt att veta vad man ska ge bort i present till sina vänner när de fyller år eller när man är bortbjuden. Ett vackert ljus är aldrig fel. Så därför ville jag ge er tipset att besöka denna butik, för säkert är det fler än jag som skulle tycka mycket om denna ljusförsäljning i Laholm. De har ett stort sortiment av ljus, det finns ljus för alla tillfällen precis som det finns blommor för alla tillfällen, så jag är säker på att just du ska hitta ett ljus som faller dig i smaken. Denna ljusförsäljning i Laholm tycker jag som sagt väldigt mycket om, och det känns riktigt roligt att få berätta för er om denna butik. Åk dit och vandra runt i butiken. Kanske vill du vara med på någon av deras ljuskurser? Det har jag varit, och under några timmar fick jag lära mig att stöpa egna ljus. Det var nog allt jag hade att säga om Ljusstöpet i Laholm, en av mina favoritbutiker, så med detta sagt önskar jag er alla en härlig dag!