Ett hundpensionat och hunddagis i Lund

Välkomna till hundbloggen. Hundar är rena rama terapin, det ska jag diskutera närmare sen, men nu ska jag berätta om att jag har hittat ett bra hunddagis i Lund som heter Arcos hundcenter. Jag har inte bott här i Lund så länge och inte hunnit skaffa mig ett nätverk. Det var ett nytt jobb som förde mig hit så jag är glad att jag har min hund som är min bästa vän. Eftersom jag jobbar dagtid måndag till fredag behövde jag hitta ett hunddagis i Lund, och det har jag gjort. Det är Arcos hundcenter och det är tryggt att lämna hunden där. Min hund älskar att vara där, så redan i bilen när vi närmar oss börjar han att tjuta av glädje. Personalen som jobbar på Arcos hundcenter tycker verkligen om sitt jobb, det märks att de älskar hundar. Det här företaget har också möjlighet att ta emot hundar på sitt pensionat, och de har möjlighet att rehabilitera hundar efter skador. Så det är definitivt så mycket mer än bara ett hunddagis i Lund. Det är bra att det finns människor som startar hunddagis. För om dessa hunddagis inte hade funnits, är det många som aldrig hade haft möjlighet att skaffa hund. Hundar är helt underbara djur för man får så mycket kärlek av dem. Det är inte ansvarsfullt att skaffa en hund om man måste lämna den ensam. Det finns till och med lagar nu som förbjuder ägarna att lämna hunden ensam mer än ett visst antal timmar. Behöver du ett hunddagis i Lund, eller kanske är du hellre intresserad av någon av de andra tjänster de på Arcos hundcenter erbjuder? Då ska du bara ta och höra av dig dit!