Kostrådgivning som gör skillnad

God morgon, god morgon och vad roligt att just du kikar in här på min lilla blogg. Jag lovade mig själv att börja med kostrådgivning i Linköping vilket jag också har börjat med, för jag har nog ätit fel eftersom jag har ökat i vikt stadigt det senaste året. Jag har haft svårt att förstå vad det är som gör att jag lägger på mig dessa extrakilon för jag tycker att jag ätit ungefär som jag brukar. Men så rannsakade jag mig själv och kom på att jag nog ändå ätit mer än vanligt, och även att jag börjat med en ovana, nämligen att jag går upp och äter på nätterna. Jag ville ha hjälp och så bestämde jag mig för att höra av mig till ett företag som heter BD Kost & Rådgivning, för jag har en väninna som berättade för mig om det här företaget och hon sa att de är väldigt bra på detta med kostrådgivning. 

 

Nu har jag varit där några gånger och fått riktigt god hjälp. Jag förstår att maten fyller ett känslomässigt tomrum inom mig, ungefär som alkoholen fyller en funktion för dem som är begivna att dricka för mycket. Inte desto mindre är det så enkelt att det bara är att rikta om matvanorna i 180 grader. Det är sannerligen inte så enkelt, och för min del är det denna kostrådgivning i Linköping som ger mig verktygen jag behöver för att kunna ändra det som inte fungerar i mitt liv just nu, det vill säga maten. Personalen är väldigt stöttande, och med deras stöd och handfasta kostrådgivning har jag nu påbörjat min viktresa, och jag ska givetvis skriva regelbundet här i bloggen och berätta för er hur det går!