Healing är bra terapi

Hej på er alla underbara läsare som kommer in hit till min lilla blogg även idag. Jag hoppas att helgen har varit bra? Måndag morgon är det nu vilket innebär en ny vecka med nya fantastiska saker som bara väntar runt hörnet. Jag har öppnat mina sinnen och släppt in ett visst mått av andlighet i mitt liv och jag mår så fantastiskt bra sedan jag har gått till ett ställe som heter Energibalans för att få healing i Vänersborg.  

 

Det här har varit så bra för mig, så det här med vad healing kan göra, det önskar jag ifrån botten av mitt hjärta att många fler skulle få uppleva. Så det är därför jag skriver här i bloggen om just det här, så att ni, mina kära läsare ska få reda på att det här med healing i Vänersborg verkligen är något ni borde prova! Jag kände att jag stod still, att min energi var som bortblåst, och dessutom hade jag väldigt mycket att göra på jobbet och var stressad. Ingenting kändes särskilt meningsfullt och så tänkte jag att är det så här mitt liv ska se ut ända fram tills pensionen som ligger långt bort i framtiden? Jag fick även ont i kroppen och hela tillvaron blev tråkigare för varje dag som gick. Men nu har jag alltså fått healing på Energibalans och allt känns så mycket bättre. Mina inre energier har mobiliserats och ställts in på rätt våglängder. Värken har nästan försvunnit helt. Jag håller på att läka ihop även psykiskt och har kommit till insikt om en och annan av livets små mysterium. Jag tycker att denna healing i Vänersborg har gjort en väldigt stor skillnad till det bättre för mig.